Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση υπ' αριθμ. 1243/ΑΜΘ14 για την Υποβολή Προτάσεων στο Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014 - 2020


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014-2020»

ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2
«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΩΣ ΤΟΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ»
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΠΑ

ΜΕ ΤΙΤΛΟ
«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ / ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ»
Δράση 6γ.12.3

(Περίληψη πρόσκλησης υποβολής προτάσεων)

Κομοτηνή 27/1/2016
Κωδ. Πρόσκλησης: ΑΜΘ14
Α/Α ΟΠΣ: 1243

Έκδοση: 2/0

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Κ Α Λ Ε Ι

Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του παραπάνω Άξονα Προτεραιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΜΘ 2014-2020.

Η παρούσα πρόσκληση αφορά σε παρεμβάσεις που αποσκοπούν στην αναβάθμιση, τον εμπλουτισμό και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Π-Α.Μ.Θ.. Ειδικότερα, δράσεις δημιουργίας εμπειρικών προϊόντων για τον προορισμό Α.Μ.Θ και ενέργειες που θα συμβάλλουν στη δημιουργία σύγχρονης οπτικής ταυτότητας, μέσω της συγκέντρωσης και αξιολόγησης οπτικού υλικού και παραγωγής νέου υλικού επικοινωνίας. Επίσης δράσεις που αφορούν στο σχεδιασμό και στην παραγωγή επιλεγμένου έντυπου υλικού προβολής και ακόμη στην προβολή της Π-Α.Μ.Θ. μέσω του διαδικτύου, στη συμμετοχή της Π-Α.Μ.Θ. σε επιλεγμένες (θεματικές κυρίως) τουριστικές εκθέσεις καθώς και σε ταξίδια εξοικείωσης που απευθύνονται σε επιλεγμένες ομάδες στόχου (tour operators, δημοσιογράφους, εκδότες ταξιδιωτικών οδηγών και εντύπων κ.α).

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν προς ένταξη θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α) και από Εθνικούς Πόρους. Η παρούσα πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση πράξεων συνολικής συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης 5.500.000 €.

Οι προτάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ΟΠΣ – ΕΣΠΑ και μόνο η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται υπογεγραμμένη στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 2014-2020» στη διεύθυνση Ηροδότου 28, 691 32 Κομοτηνή, από την 01/02/2016 έως και την 31/12/2020 ή έως εξαντλήσεως του διαθέσιμου προϋπολογισμού, περίπτωση κατά την οποίαν, θα ενημερωθεί εγγράφως ο δικαιούχος.

Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις χρηματοδότησης εκτός των ανωτέρω προθεσμιών και αιτήσεις για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί η ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης στο ΟΠΣ ΕΣΠΑ.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, τη συμπλήρωση των ΤΔΠ και άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Ελένη Κουφού, τηλέφωνο 25313-52327 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περαιτέρω πληροφορίες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ» 2014-2020, το σύστημα διαχείρισης του Ε.Π., το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων που εντάσσονται στο εν λόγω Ε.Π., τους κανόνες επιλεξιμότητας των δαπανών των πράξεων, κ.λ.π., βρίσκονται αναρτημένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eydamth.gr

 


ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Ευρωπαϊκό Ταμείο
Περιφερειακής Ανάπτυξης