Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανευρωπαϊκή Καμπάνια Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2019 #EUinmyRegion

H Πανευρωπαϊκή Καμπάνια Η Ευρώπη στην περιοχή μου" ξεκίνησε και για το 2019, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες της Ευρώπης  να ανακαλύψουν και να μάθουν περισσότερα για τα έργα που συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή τους.

Η Καμπάνια περιλαμβάνει:

  1. Εκδηλώσεις προβολής συγχρηματοδοτούμενων έργων σε διάφορες χώρες της ΕΕ και στην Ελλάδα
  2. Το online κουιζ EUinMyRegion 2019
  3. To Διαγωνισμό #EUinMyRegion 2019 Stories

1. Εκδηλώσεις προβολής συγχρηματοδοτούμενων έργων

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ευρώπη παρουσιάζονται στο διαδικτυακό χάρτη της ΕΕ. Για τις εκδηλώσεις στην Ελλάδα μπορείτε να ενημερώνεστε στην σελίδα του espa.gr «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου».

2. #EUinMyRegion 2019 Quiz

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σας καλεί να συμμετάσχετε στο online quiz της καμπάνιας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2019» απαντώντας σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών για τις Περιφέρειες της Ευρώπης.

Το Quiz θα είναι ενεργό έως τις 31 Αυγούστου 2019 και για να συμμετέχετε πρέπει να είστε 18 και άνω ετών και να δηλώσετε το email σας. Οι νικητές θα αναδεικνύονται στο τέλος κάθε μήνα και θα είναι  οι διαγωνιζόμενοι που θα έχουν απαντήσει σωστά σε όλες τις ερωτήσεις στο συντομότερο χρόνο. Συνολικά οι νικητές θα είναι 5  και θα κερδίσουν ο καθένας από ένα καλάθι με εκλεκτά προϊόντα από διάφορες Ευρωπαϊκές Χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο #EUinMyRegion 2019 Quiz εδώ

3. #EUinMyRegion 2019 Stories

Μοιραστείτε την ιστορία ενός συγχρηματοδοτούμενου έργου και κερδίστε μια αξέχαστη εκπαιδευτική εμπειρία στις Βρυξέλλες!!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σας καλεί να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό “Europe in my Region” Stories 2019 για να αναδείξετε τα έργα που έχουν συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην περιοχή σας. 

Οι ιστορίες πρέπει να είναι δημόσιες και διαρκείς και να αφορούν σε ένα συγχρηματοδοτούμενο έργο ή πρόγραμμα και μπορούν να έχουν οποιαδήποτε μορφή : φωτογραφία, video, ηχητικό αρχείο, posts στα social media, καμβάς, Twitter thread κλπ.

Συμμετοχή

Οι συμμετέχοντες θα διακριθούν σε δύο κατηγορίες σε citizens και experts, με τους δεύτερους να είναι στελέχη που απασχολούνται σε Διαχειριστικές Αρχές προγραμμάτων, Ενδιάμεσους Φορείς, Κοινές Τεχνικές Γραμματείες, Δικαιούχους έργων ή να είναι υπεύθυνοι επικοινωνίας συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Για να συμμετέχετε θα πρέπει να είστε από 18 ετών και άνω και να αποστείλετε με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το σύνδεσμο όπου είναι δημοσιευμένη η ιστορία ενώ στο θέμα του email να αναφέρεται EUinMyRegion Storytelling” και η κατηγορία που ανήκετε Citizens ή Experts.

Βραβεία

Από την κατηγορία “citizens” θα αναδειχθούν τρεις νικητές, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν στις Βρυξέλλες για 2 εβδομάδες  (29/9 έως 13/10)  σε θέματα επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σε ένα τμήμα επικοινωνίας ενός Ευρωπαικού Οργανισμού, σε μια εταιρεία επικοινωνίας και σε ένα media outlet.  Από την κατηγορία “ experts” θα αναδειχθούν επίσης 3 νικητές οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε ένα υψηλού επίπεδου πρόγραμμα κατάρτισης στην επικοινωνία στις Βρυξέλλες από 5-7 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες  στο #EUinMyRegion Stories εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια και τους διαγωνισμούς  επισκεφθείτε τη σελίδα της ΕΕ "Η Ευρώπη στην περιοχή μου".